Instagram posts tagged with #desaru hashtag

There are 89,187 medias tagged with #desaru

Hai Guys ! Jangan lupa temujanji anda hari ini 1 Oct tepat pukul 3petang utk bersama kami bersama² menonton Filem #PasalKau Smestinye mencuit haty & terbaik utk anda smua . Lao x caya tontonlah . . First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October…

Hai Guys ! Jangan lupa temujanji anda hari ini 1 Oct tepat pukul 3petang utk bersama kami bersama² menonton Filem #PasalKau Smestinye mencuit haty & terbaik utk anda smua . Lao x caya tontonlah . . First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October 2020 Di tayangkan di 190 buah negara...! #pasalkauthemovie Directed by @adrianteh19 Produce by @act2pictures . #PasalKau Brought to you by: ACT 2 PICTURES SDN BHD, SNJ HOLDINGS SDN. BHD, HELLO BILLIONAIRES SDN BHD & CLOVER FILMS PTE LTD. Cast : @hairulazreen @jannanick @amerul_affendi @_nam_ron_ @henleyhii @ropie_sryn_ @taufiqhanafi11 @theebaan_g @hafizulkamal @josiahhogan @sophiekoshka @sugeetachandran @annajobling @yayanruhian @annajobling @hardrockcafe @anantara_hotels @nexflixshows @nexflit_oficial #anantaradesaru #pasalkau #desaru #penginapanterbaik #besthotel #serviseterbaik #filembaru #filem #filemkelakar #sponser #productionlife🎥 #travel #besthotels #pakkodi #pakodie #Ropie #syukurselalu #actor #act2pictures #netflixoriginal #Netflix #NetflixOriginal #movie #netflixoriginal #thisiswhatmatters

祝大家中秋节快乐!!!!!
吃月饼吃到圆圆满满
一起圆一起满😎

#happy #midautumnfestival #festival #october #instagood #instababez #influenceyou #hardrockdesarucoast #desarucoast #desaru

祝大家中秋节快乐!!!!! 吃月饼吃到圆圆满满 一起圆一起满😎 #happy #midautumnfestival #festival #october #instagood #instababez #influenceyou #hardrockdesarucoast #desarucoast #desaru

FEEDBACK DFCC CHEESE PADU😍 Nampak haa feedback sangat tidak mengecewakan ye. Memang majoriti customer yang grab semua puas hati. Korang tak nak try ke❓sedap wehh. Kalau nak cecepat roger aisyah abas tau. Kek viral ni kena cecepat grab. Kalau lelambat say…

FEEDBACK DFCC CHEESE PADU😍 Nampak haa feedback sangat tidak mengecewakan ye. Memang majoriti customer yang grab semua puas hati. Korang tak nak try ke❓sedap wehh. Kalau nak cecepat roger aisyah abas tau. Kek viral ni kena cecepat grab. Kalau lelambat say bye bye jelah.heheee Jom panah je link dekat bio tu. Aisyah abas boleh ejas kan sampai jaddikk💃🏻 #mamasabjohoraisyahabas #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabpengerang #mamasabdesaru #mamasabkotatinggi #BandarPenawar #desaru #SungaiRengit #codavailable #hargamurah

HARD ROCK HOTEL DESARU COAST 🎸 2D1N STAY FROM RM 480/ROOM Inclusive of 2 Breakfast 🥞 For More Info, Contact Us Now: 📲 https://wa.me/60122914414 (Badrul) 📲 https://wa.me/60196914144 (Hotline) ☎️ Office: +603-40501444 📧 info@manazel.com.my 🏣 No 6-2 Pusat Komersial…

HARD ROCK HOTEL DESARU COAST 🎸 2D1N STAY FROM RM 480/ROOM Inclusive of 2 Breakfast 🥞 For More Info, Contact Us Now: 📲 https://wa.me/60122914414 (Badrul) 📲 https://wa.me/60196914144 (Hotline) ☎️ Office: +603-40501444 📧 [email protected] 🏣 No 6-2 Pusat Komersial Sinar Sentul, Jalan Sinar Sentul 1, 51000 Kuala Lumpur, Malaysia #manazelmashaertravel #mamts #desaru #desarucoast #hardrockhotel #hardrock #waterparks #tourismjohor #tourismmalaysia

Jangan lupa temujanji anda hari ini 1 Oct tepat pukul 3petang utk bersama kami bersama² menonton Filem #PasalKau Smestinye mencuit haty & terbaik utk anda smua . Lao x caya tontonlah . . First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October 2020 Di tayangkan…

Jangan lupa temujanji anda hari ini 1 Oct tepat pukul 3petang utk bersama kami bersama² menonton Filem #PasalKau Smestinye mencuit haty & terbaik utk anda smua . Lao x caya tontonlah . . First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October 2020 Di tayangkan di 190 buah negara...! #pasalkauthemovie Directed by @adrianteh19 Produce by @act2pictures . #PasalKau Brought to you by: ACT 2 PICTURES SDN BHD, SNJ HOLDINGS SDN. BHD, HELLO BILLIONAIRES SDN BHD & CLOVER FILMS PTE LTD. Cast : @hairulazreen @jannanick @amerul_affendi @_nam_ron_ @henleyhii @ropie_sryn_ @taufiqhanafi11 @theebaan_g @hafizulkamal @josiahhogan @sophiekoshka @sugeetachandran @annajobling @yayanruhian @annajobling @hardrockcafe @anantara_hotels @nexflixshows @nexflit_oficial #anantaradesaru #pasalkau #desaru #penginapanterbaik #besthotel #serviseterbaik #filembaru #filem #filemkelakar #sponser #productionlife🎥 #travel #besthotels #pakkodi #pakodie #Ropie #syukurselalu #actor #act2pictures #netflixoriginal #Netflix #NetflixOriginal #movie #netflixoriginal #thisiswhatmatters

Last year Johor Bahru visiting Desaru Farm with friends. Eat Eat all the way 😂 😋😜😉😁😄😝#malaysia #foodie #johor #desaru #awesome #fantastic #cool 🇲🇾

Last year Johor Bahru visiting Desaru Farm with friends. Eat Eat all the way 😂 😋😜😉😁😄😝#malaysia #foodie #johor #desaru #awesome #fantastic #cool 🇲🇾

STOCK TENGAH OTW❗❗ Siapa yang belum pernah rasa ChocoBoom💥 padu ni❓ Rugi lah wehh yang tak pernah rasa tu. Korang beli sebalang tu memang berbaloi sangat taw. Mana tak nya. Dah lah besar, harga pulak mampu milik. Kalau travel bawak ni saje pun dah cukup dah😋…

STOCK TENGAH OTW❗❗ Siapa yang belum pernah rasa ChocoBoom💥 padu ni❓ Rugi lah wehh yang tak pernah rasa tu. Korang beli sebalang tu memang berbaloi sangat taw. Mana tak nya. Dah lah besar, harga pulak mampu milik. Kalau travel bawak ni saje pun dah cukup dah😋 Senang tak payah susah susah nak kena panas kan dulu. Lecehhh ni kalau dah dapat boleh terus bukak makan je terus. Rangup gilerr😍😍 Jom booking sesiap. Harga RM15❗RM15❗ je uolllsss. #Pengerang #bandarpenawar #desaru #sungairengit #Terengganu #PostageWorldwide #codavailable #chocolovers #ChocoBoomViral #FreeTopping #Kitkat #milonuggets #cornflakes #Oreo #nestum

THANK YOU DEAR CUSTOMER! MORNING DEAR #HANNANANGELS Mulakan pagi hari ini dengan senyuman 🥰 Mana yang nak tahu promo apa October ni? Sebab dah wake me up when september ends kan ? 😆😆😆😆 Call/ws : 📞 016-8185607 📞 016-8185607 📞 016-8185607 #hannan #hannanmedispa…

THANK YOU DEAR CUSTOMER! MORNING DEAR #HANNANANGELS Mulakan pagi hari ini dengan senyuman 🥰 Mana yang nak tahu promo apa October ni? Sebab dah wake me up when september ends kan ? 😆😆😆😆 Call/ws : 📞 016-8185607 📞 016-8185607 📞 016-8185607 #hannan #hannanmedispa #hannanangels #hannanforever #hannanskincare #hannancosmetics #hannanmedispabandarpenawar #desaru #bandarpenawar #kotatinggi #cantik #murah #spa

[SEKALI MASUK MULUT, TERUS TAK BOLEH STOPPP ❗❗❗] . . Memang tak tahan sangat dengan kesedapan Ikhwans ChocoBoom ni gais😭 . Kerangupan Baby Crunch dia tu memang tak boleh bawak bincang, ditambah lagi dengan kemewahan coklatnya yang memang meletoppp kebabommm…

[SEKALI MASUK MULUT, TERUS TAK BOLEH STOPPP ❗❗❗] . . Memang tak tahan sangat dengan kesedapan Ikhwan's ChocoBoom ni gais😭 . Kerangupan Baby Crunch dia tu memang tak boleh bawak bincang, ditambah lagi dengan kemewahan coklatnya yang memang meletoppp kebabommm gais🔥 . Siyes, memang tak menyesal beli, Dahla bekasnya besar, harga pon murah . Pilihan topping tu yakk ampunnn sampai 5 pilihan taw. Mana nak dapat choco jar cenggini❓ . Dengan aisyah abas je boleh dapat taw. Tapi aisyah abas bagi balang besar teruss choco boom💥confirm puas hati👍🏻 #Pengerang #Johor #Terengganu #PostageWorldwide #CodAvailable #sungairengit #bandarpenawar #desaru #chocoboom #Premium #ChocoBoomViral

I love to use half elastic waitsband technique to make the skirt looks nicer. ❤️ . #tukangjahitbandarpenawar #tukangjahitpengerang #tukangjahitkotatinggi #pengerang #bandarpenawar #kotatinggi #desaru #tamandesaruutama #tukangjahitonline #hometailor #malaysiantailor

I love to use half elastic waitsband technique to make the skirt looks nicer. ❤️ . #tukangjahitbandarpenawar #tukangjahitpengerang #tukangjahitkotatinggi #pengerang #bandarpenawar #kotatinggi #desaru #tamandesaruutama #tukangjahitonline #hometailor #malaysiantailor

Malay traditional outfit. 
.
#tukangjahitbandarpenawar  #tukangjahitpengerang #tukangjahitkotatinggi #pengerang #bandarpenawar #kotatinggi #desaru #tamandesaruutama #tukangjahitonline #hometailor

Malay traditional outfit. . #tukangjahitbandarpenawar #tukangjahitpengerang #tukangjahitkotatinggi #pengerang #bandarpenawar #kotatinggi #desaru #tamandesaruutama #tukangjahitonline #hometailor

[ GESER KE KIRI UNTUK HADIAH DARIPADA ALAM ] - Betapapun ia -- ganas menghempas, setidaknya aku bisa lupa pada atmaku yang repas. - Takkan pernah aku jemu, sebersikerasnya aku, tetap selalu mahu dekat denganmu. - Buih putih yang menghampiri pantai, menghapus…

[ GESER KE KIRI UNTUK 'HADIAH' DARIPADA ALAM ] - Betapapun ia -- ganas menghempas, setidaknya aku bisa lupa pada atmaku yang repas. - Takkan pernah aku jemu, sebersikerasnya aku, tetap selalu mahu dekat denganmu. - Buih putih yang menghampiri pantai, menghapus tiap lakar yang digores manusia diatasnya dengan reranting atau batu. Bercantum semula butir pasir, walau tak sempurna. - Seperti aku yang berkecai, saat kemari membawa jiwa bercalar kerana dunia seisinya dan juga beberapa silap langkahku. Perlahan senyum di bibir terukir, walau ku masih mencuba. - Birunya dada langit, gebu awan yang menghiasi, walau betapa sakit itu ngilu mendesit, aku belajar meluahkan padamu itu melapangkan hati. #writtenbyaisyahumaira Okt 1, 2020 Khamis Ward Psychiatric, Klinik Anika. -- *The words (poetry) are solely mine. For videos : some are mine, and there's also from various sources (with the consent of the owner). You're allowed to take whatever you need. - 1. 2018 Pantai Desaru, Johor, Malaysia. 2,3,4. Jan 2020 Pantai Cenang, Langkawi, Kedah, Malaysia. 5. 2016 Pantai Kuala Kemasik, Terengganu, Malaysia. 6. 2017 Pantai Penarik, Setiu, Terengganu, Malaysia. 7. Pantai Parangtritis, Yogyakarta, Indonesia. 8. Pantai Pelabuhan Ratu, Sukabumi, Jawa Barat, Indonesia.

Hai Guys ! Jangan lupa temujanji anda hari ini 1 Oct tepat pukul 3petang utk bersama kami bersama² menonton Filem #PasalKau Smestinye mencuit haty & terbaik utk anda smua . Lao x caya tontonlah . . First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October…

Hai Guys ! Jangan lupa temujanji anda hari ini 1 Oct tepat pukul 3petang utk bersama kami bersama² menonton Filem #PasalKau Smestinye mencuit haty & terbaik utk anda smua . Lao x caya tontonlah . . First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October 2020 Di tayangkan di 190 buah negara...! #pasalkauthemovie Directed by @adrianteh19 Produce by @act2pictures . #PasalKau Brought to you by: ACT 2 PICTURES SDN BHD, SNJ HOLDINGS SDN. BHD, HELLO BILLIONAIRES SDN BHD & CLOVER FILMS PTE LTD. Cast : @hairulazreen @jannanick @amerul_affendi @_nam_ron_ @henleyhii @ropie_sryn_ @taufiqhanafi11 @theebaan_g @hafizulkamal @josiahhogan @sophiekoshka @sugeetachandran @annajobling @yayanruhian @annajobling @hardrockcafe @anantara_hotels @nexflixshows @nexflit_oficial #anantaradesaru #pasalkau #desaru #penginapanterbaik #besthotel #serviseterbaik #filembaru #filem #filemkelakar #sponser #productionlife🎥 #travel #besthotels #pakkodi #pakodie #Ropie #syukurselalu #actor #comedianartis #pelawaktanahair #SyukurAlhamdullilah #act2pictures #netflixoriginal #thisiswhatmatter #Netflix #PaskalTheMovie #NetflixOriginal #movie #netflixoriginal #thisiswhatmatters

Alhamdulillah 5 botol jamu puteri bertukar tangan hari ini. 3 botol #royalbooster dan 2 botol #skinzbooeter.. Terima kasih ida. Repeat order kali ke3.. Syukur alhamdulillah ida serasi dengan jp.. Semoga ida sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan…

Alhamdulillah 5 botol jamu puteri bertukar tangan hari ini. 3 botol #royalbooster dan 2 botol #skinzbooeter.. Terima kasih ida. Repeat order kali ke3.. Syukur alhamdulillah ida serasi dengan jp.. Semoga ida sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik asbab berjp. Amin insyaallah😊 #jamuputeriviral #jamuputerimalaysia #jamuputeribandarmas #kakyunjamuputeri #teamkakyun #miracleampire #teamsofia #dropshipwanted #agenwanted #bandarmas #bandarpenawar #desaru #desaruutama #kotatinggi #johor

Hai Guys ! Jgn lupa temujanji anda utk bersama kami ESOK utk menonton First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October 2020 pkl 3petang Di tayangkan di 190 buah negara...! Terbaik utk smua . #pasalkauthemovie Directed by @adrianteh19 Produce by @act2pictures…

Hai Guys ! Jgn lupa temujanji anda utk bersama kami ESOK utk menonton First film Original Netflix #PasalKau , bermula 1 October 2020 pkl 3petang Di tayangkan di 190 buah negara...! Terbaik utk smua . #pasalkauthemovie Directed by @adrianteh19 Produce by @act2pictures 憋了那么久终于可以说出来了!齐集《PASKAL The Movie》&《WIRA》众演员打造的浪漫喜剧电影 《Pasal Kau》即将在来临10月1日于Netflix全球同步上线!多达190个国家的观众朋友们都可以观赏到这部电影哦,敬请期待!*撒花* 🥳 . #PasalKau Brought to you by: ACT 2 PICTURES SDN BHD, SNJ HOLDINGS SDN. BHD, HELLO BILLIONAIRES SDN BHD & CLOVER FILMS PTE LTD. Cast : @hairulazreen @jannanick @amerul_affendi @_nam_ron_ @henleyhii @ropie_sryn_ @taufiqhanafi11 @theebaan_g @hafizulkamal @josiahhogan @sophiekoshka @sugeetachandran @annajobling @yayanruhian @annajobling @hardrockcafe @anantara_hotels @nexflixshows @nexflit_oficial #anantaradesaru #pasalkau #desaru #penginapanterbaik #besthotel #serviseterbaik #filembaru #filem #filemkelakar #sponser #productionlife🎥 #travel #besthotels #pakkodi #pakodie #Ropie #syukurselalu #actor #comedianartis #pelawaktanahair #SyukurAlhamdullilah #act2pictures #netflixoriginal #thisiswhatmatter #Netflix #PaskalTheMovie #NetflixOriginal #movie